rosiyani-u-shkolakh-okupovanogo-skadovskogo-rayonu-stvoryuyut-kadetski-klasi

Росіяни у школах окупованого Скадовського району створюють "кадетські класи"

 • 742046 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Російські загарбники в школах окупованого Скадовського району Херсонської області створюються кадетські класи з посиленою військовою підготовкою. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Для поповнення втрат в живій силі, крім мобілізації, окупанти також проводять пропагандистсько-агітаційну роботу серед молоді. Так, в школах Скадовського району Херсонської області створюються кадетські класи з посиленою військовою підготовкою. Російські загарбники обіцяють, що випускникам цих класів нібито будуть надаватися пільги при вступі на контрактну військову службу у вигляді призначення на сержантські посади»,- йдеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що противник продовжує заходи з примусової паспортизації населення на тимчасово окупованих територіях.

«Так, в місті Кремінна Луганської області працівникам так званих «державних підприємств ЛНР», які не перебувають в черзі на отримання російського паспорта, знижують зарплатню на 30%», - зазначається в повідомленні.

Також Генштаб повідомляє, що на тимчасово зайнятих територіях Херсонської області окупанти посилюють фільтраційні заходи. Для проведення перевірок місцевого населення з проукраїнською позицією в Новотроїцьке прибули співробітники фсб російської федерації.

Доповнення

У Херсонській області окупанти розгорнули "польовий шпиталь" у дитсадку, він переповнений важкопораненими.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У москві чоловік намагався вкрасти тіло леніна з мавзолею

     • 1825967 переглядiв