rosiyani-sogodni-obstrilyali-15-prikordonnikh-naselenikh-punktiv-kharkivschini-zaginula-litnya-zhinka

росіяни сьогодні обстріляли 15 прикордонних населених пунктів Харківщини, загинула літня жінка

 • 264173 переглядiв

Деталі

За його словами, російські окупанти сьогодні вранці обстріляли 15 прикордонних населених пунктів. Зокрема, Харківський, Богодухівський, та Чугуївський райони області.

Цитата

«Сьогодні близько 12 години ворог обстріляв с. Першотравневе Ізюмського району. За попередніми даними медиків, 1 чоловік близько 50 років отримав поранення та був госпіталізований. Жінка близько 70 років, на жаль, загинула», - написав Синєгубов у Telegram.

Доповнення

Також в ефірі всеукраїнського телемарафону очільник ОВА розповів, що в Харкові тривають роботи з ліквідації наслідків нічних ударів дронами-камікадзе Shahed.

За його словами, удари прийшлися в густонаселені райони, тож спеціальні служби вживають усіх заходів, аби не було небезпеки обвалів для випадкових перехожих.

Нагадаємо

Армія рф у ніч на 1 серпня атакувала Харків дронами типу Shahed. Один з них влучив в навчальний заклад. Ще три "прильоти" зафіксовані на території спорткомплексу. Через атаку постраждав охоронець закладу.

На локалізацію наслідків удару російських військ по Харкову, який цієї ночі зазнав атаки дронів, знадобиться точно не менше кількох днів, повідомив у вівторок мер міста Ігор Терехов.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Херсонська ОВА показала наслідки ворожого обстрілу лікарні

     • 362938 переглядiв

    У білорусі знайшли ще одну локацію пвк "вагнер"

     • 350362 переглядiв