rosiyani-regulyarno-obstrilyuyut-deokupovani-sela-na-luganschini-ova

росіяни регулярно обстрілюють деокуповані села на Луганщині - ОВА

 • 170503 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Російські загарбники регулярно обстрілюють деокуповані села в Луганській області. Вчора завдали ударів по Невському, Новолюбівці та Білогорівці. У двох із них залишається достатня кількість цивільних. Про це повідомив у четвер голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Противник не зменшує тиск з неба, по десять і більше разів на добу застосовує авіацію на нашій ділянці фронту. Регулярно дістається деокупованим селам. Вчора – Невському, Новолюбівці та Білогорівці. У двох із них залишається достатня кількість цивільних. До речі, днями туди доставили продукти харчування – вдячний волонтерам за допомогу. Незважаючи на небезпеку і ускладнену логістику, ми не залишаємо місцевих жителів наодинці – вони постійно отримують все необхідне», - повідомив Лисогор у Telegram.

Деталі

За його словами, Невське та Білогорівка також зазнали артилерійських обстрілів з боку росіян.

Окрім того, він повідомив, що через міграцію росіян в окупованих містах зростає рівень злочинності.

«Один із прикладів – Довжанськ, куди приїжджають жителі тиви та бурятії. Там стрімко зросла кількість крадіжок. Більшість справ залишається без уваги місцевих «правоохоронців», - написав Лисогор.

Доповнення

На тимчасово окупованих територіях Луганщини на смузі боєзіткнень мирне населення не може отримати медичну допомогу та купити бодай базові ліки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі