ukenru
rosiyani-povnistyu-blokuyut-viyizd-iz-melitopolya-abi-provesti-tak-zvanu-prizovnu-kampaniyu

росіяни повністю блокують виїзд із Мелітополя, аби провести так звану "призовну кампанію"

 • 107784 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. У Telegram-каналі Запорізької обласної військової адміністрації йдеться, що росіяни повністю блокують виїзд із Мелітополя, аби провести так звану "призовну кампанію" та надсилають фейкові СМС-повідомлення. Про це інформує УНН.

Цитата

"Один зі шляхів відновлення живої сили окупанти вбачають у примусовій мобілізації чоловіків на окупованих територіях регіону. Наприклад, росіяни повністю блокують виїзд із Мелітополя, аби провести так звану "призовну кампанію", - йдеться у повідомленні.

Деталі

До того ж мелітопольцям почали надходити СМС-повідомлення від загарбників, у яких вимагають повідомляти їм про заплановану евакуацію мирного населення.

"Окупанти поширюють неправдиву інформацію про те, що ЗСУ ніби-то готує масові обстріли та вбивства цивільного населення саме під час евакуації. Звісно, це абсолютна брехня, але росіяни не вміють воювати чесно, а тому застосовують саме фейки та неправдиві звинувачення", - додавли в ОВА.

У тимчасово окупованому Енергодарі співробітники федеральної служби безпеки російської федерації проводжують проводити фільтраційні заходи.

Нагадаємо

Миколаївська область: від обстрілів окупантів двоє людей дістали поранення, одна них – дитина.

Українські Національні Новини

Суспільство