ukenru
rosiyani-posered-nochi-vdarili-po-donechchini-raketami

росіяни посеред ночі вдарили по Донеччині ракетами

 • 329624 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Російські війська посеред ночі вдарили по населених пунктах Донецької області ракетами, обстріли продовжують на трьох напрямках. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Кутузовці Добропільської громади - пошкоджено 2 будинки. Інша ракета прилетіла у Дружківку - пошкоджено будинок", - написав Кириленко.

Деталі

За даними голови ОВА, ситуація по області станом на ранок 30 березня:

  • На Донецькому напрямку відбувалися поодинокі обстріли Авдіївки. У Мар'їнській громаді під вогнем Мар'їнка, Красногорівка та Єлизаветівка - у Єлизаветівці відбулося дві пожежі. Курахівська громада зазнала 4 обстрілів, у тому числі 2 обстріли Ураганами касетними боєприпасами - пошкоджено 2 будинки у Кураховому і 2 будинки в Островському.
  • На Горлівському напрямку відомо про 4 поранених цивільних та 2 пошкоджені багатоповерхівки у Бахмуті. У Соледарській громаді під вогнем Оріхово-Василівка, Міньківка, Федорівка та Роздолівка. Гучно було у Часовоярській громаді.
  • На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Закітному Лиманської громади, зафіксовано поодинокі обстріли в Сіверській громаді.

Доповнення

Усього за добу росіяни вбили 1 жителя Донецької області, поранили ще 5.

Українські Національні Новини

Війна