rosiyani-pochali-evakuatsiyu-svoyikh-tak-zvanikh-derzhavnikh-ustanov-na-khersonschini

росіяни почали евакуацію своїх так званих “державних” установ на Херсонщині

 • 185620 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Російські загарбники посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. З Херсона на тимчасово окуповану територію Криму вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Окупанти посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих “державних” установ. За наявною інформацією, з Херсона на тимчасово окуповану територію АР Крим вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що рівень морально-психологічного стану населення у прикордонних районах російської федерації значно знизився. Зокрема, це викликано відсутністю медичної допомоги для цивільних. За наявною інформацією, через мобілізацію медпрацівників та збільшення потоку поранених, цивільним відмовляють у наданні медичних послуг у лікарнях Бєлгородської області.

Генштаб також інформує про проведення планової ротації підрозділів збройних сил республіки білорусь, що залучаються до охорони державного кордону. Зберігається загроза завдання ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА “Shahed -136” з території республіки білорусь.

Доповнення

У Скадовському та Херсонському районах російські окупанти викрали двох людей за їх проукраїнську позицію.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині зникла 4-річна дитина

     • 242394 переглядiв

    Індія випробувала балістичну ракету із підводного човна

     • 200351 переглядiв