rosiyani-obstrilyali-prikordonnya-sumschini-24-razi-odna-lyudina-zaginula-shestero-poraneno

Росіяни обстріляли прикордоння Сумщини 24 рази: одна людина загинула, шестеро поранено

 • 185044 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Протягом суботи росіяни здійснили 24 обстріли прикордонних територій Сумської області. Зафіксовано 113 вибухів. Про це повідомляє Сумська ОВА, пише УНН.

Деталі 

Обстрілів зазнали Краснопільська, Великописарівська, Білопільська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська, Юнаківська та Хотінська громади.

У Краснопільській громаді було зафіксовано артилерійський обстріл (14 вибухів). За попередньою інформацією внаслідок обстрілу одна людина загинула і 4 отримали поранення. Пошкоджені житлові будинки та газопровід.

Великописарівську громаду атакували ворожі гелікоптери та здійснили два пуски некерованих авіаційних ракет по околиці одного з населених пунктів.  

Білопільська громада зазнала артилерійського обстрілу (10 вибухів). Пошкоджено лінію електропостачання.

По Середино-Будській громаді росіяни завдали удару за допомогою дрона-камікадзе (1 вибух). Попередньо – отримали поранення дві людини.

Нагадаємо 

Окупанти з території російської федерації здійснили артилерійський обстріл смт Угроїди Краснопільської громади Сумської області. Як повідомили в Офісі Генпрокурора, загинув місцевий житель, ще дві жінки та двоє чоловіків отримали поранення,

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Російську тенісистку не пустили до Польщі на змагання

     • 333128 переглядiв

    Окупанти вивели на бойове чергування ракетоносій

     • 200135 переглядiв