rosiyani-obstrilyala-donechchinu-zaginuv-45-richniy-cholovik-shestero-lyudey-poraneni

росіяни обстріляла Донеччину: загинув 45-річний чоловік, шестеро людей поранені

 • 332282 переглядiв

Деталі

За даними слідства, 26 липня 2023 року, о 17:15, армія рф обстріляла с. Соловйового Очеретинської ОТГ. Через влучання снаряду в приватний будинок поранило 62-річну жінку.

Близько 12:00 окупаційні війська обстріляли с. Васюківку Бахмутського району та Красногорівку. 35-річного чоловіка з осколковим пораненням доставили до лікарні волонтери. Наразі потерпілий перебуває в комі. Також ушпиталили 21-річного хлопця.

Приблизно об 11:10 армія рф атакувала м. Залізне м. Торецька. Через влучання в приватний будинок постраждала родина – 71-річна жінка зазнала осколкових поранень, а її 45-річний син від отриманих травм помер на місці.

Через годину під вогнем опинилося м. Торецьк, внаслідок чого зазнали множинних мінно-вибухових травм місцева жінка 70 років та чоловік 43 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДонеччина: росіяни вбили двох жителів у Костянтинівці і Авдіївці

За попередніми даними, населені пункти окупанти обстріляли з артилерії. Загалом пошкоджено багато житлових будинків.

Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Європейський Союз передав Україні 65 шкільних автобусів

     • 490457 переглядiв