ukenru
rosiyani-namagalis-za-khabari-potrapiti-v-ukrayinu

Росіяни намагались за хабарі потрапити в Україну

 • 8778 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Упродовж доби охоронцям кордону двічі пропонували хабарі за безперешкодний пропуск в Україну трьох громадян Росії. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

"У пункті пропуску "Жуляни" співробітники Управління внутрішньої безпеки "Центр" під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Дарницького гарнізону в рамках кримінального провадження внесеного до ЄРДР за ст.369 КК України затримали 22-річну громадянку Росії. Під час заходів прикордонного контролю жінці було відмовлено в пропуску через державний кордон, втім росіянка спробувала "домовитися" щодо перегляду рішення службової особи та запропонувала офіцеру Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" хабар у розмірі 600 євро", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі додали, що, цього ж дня, співробітники внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону зафіксували спробу дачі неправомірної грошової винагороди в розмірі 7,5 тисяч російських рублів громадянином Білорусі в пункті пропуску "Доманове". Пропонуючи хабар, чоловік планував "вирішити" питання з прикордонником щодо пропуску на територію України двох громадян Росії, яким було відмовлено у в’їзді через не підтвердження мети свого перебування в нашій країні.
Правоохоронці наголосили, що обох хабародавців було затримано.

Раніше УНН повідомляв, що в пункті пропуску "Бориспіль" за добу одразу декілька іноземців намагались дати хабарі співробітникам Держприкордонслужби, щоб потрапити в Україну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП