ukenru
rosiyani-gotuyut-propagandistskiy-prestur-v-mariupol-dlya-loyalnikh-zmi-rozvidka

Росіяни готують пропагандистський "престур" в Маріуполь для лояльних ЗМІ – розвідка

 • 81981 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Російські вороги планують 28 квітня провести пропагандистський "престур" в зруйнованому рашистами Маріуполі для лояльних ЗМІ. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передає УНН.

Цитата

"В знищеному Маріуполі готується масштабна політична провокація зі спробою залучення деяких західних журналістів. З цією метою для лояльних представників іноземних ЗМІ, на 28 квітня міністерство оборони рф планує так званий "престур". Прибуття "журналістів" на територію України організовується через російський Ростов", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що в програмі заходу – "альтернативні факти" щодо оборони Маріуполя.

В розвідці зазначають, що підготовлені "свідки" розкажуть, що начебто українські захисники самі розбомбили місто та знищили місцевих жителів.

"На підтвердження цієї версії в якості "очевидців" буде представлено підготовлених провокаторів, які розповідатимуть про міфічні "масові вбивства мирних мешканців українськими військовими". Ця акція є органічним продовженням російської політики створення фейків, що мають виправдати путінських карателів та перекласти провину за їхні злочини на самих українців. Колишні "візитки Яроша" і "розіп’яті хлопчики" перетворюються на "самознищені" Бучу і Маріуполь", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Міська рада Маріуполя оприлюднила фото госпіталю в одному з укриттів "Азовсталі". Страшні фото. Але світ має знати, що відбувається.

Українські Національні Новини

Суспільство