rosiyani-aktivno-zastosovuyut-bezpilotnu-aviatsiyu-po-vsiy-liniyi-rozmezhuvannya-ignat

росіяни активно застосовують безпілотну авіацію по всій лінії розмежування - Ігнат

 • 216991 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Зараз російська безпілотна авіація доволі потужно працює по всій лінії розмежування. Найбільше ворожих безпілотників, якими окупанти проводять повітряну розвідку, фіксується на Херсонщині, в руслі річки Дніпро. Про це повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Ворожа безпілотна авіація доволі таки потужно зараз працює по всій лінії розмежування. 10, 15, а інколи 20 безпілотників одночасно в зоні видимості наших радіолокаційних систем. Таким чином противник проводить повітряну розвідку і на півдні, більше всього їх на Херсонщині працює завжди, в руслі річки Дніпро. Також ворожа тактична авіація працює, підтримуючи наземні дії. Керовані авіабомби постійно запускають з літаків", – розповів Ігнат.

Ігнат наголосив, що українська авіація відповідає, підтримуючи захисників: проводить і атакувальні, і оборонні дії на різних напрямках.

Доповнення

Сили оборони у небі над Україною у ніч на 18 липня знищили усі з 6 запущених російськими військами крилатих ракет "Калібр" та 31 з 36 ударних дронів типу "Shahed".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Мелітополі та Михайлівці пролунали потужні вибухи

     • 218772 переглядiв

    Кіпер: Одещина першою в Україні зібрала мільйон тонн зерна

     • 312603 переглядiв