rosiyani-75-raziv-obstrilyali-naseleni-punkti-zaporizkoyi-oblasti-odna-lyudina-travmovana

росіяни 75 разів обстріляли населені пункти Запорізької області, одна людина травмована

 • 209027 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Протягом минулої доби військові рф здійснили 75 ударів по 20 населених пунктах Запорізької області. Через ворожі обстріли одна людина отримала поранення. Про це у п’ятницю заявив керівник ОВА Юрій Малашко, пише УНН.

Цитата

«67 артилерійських обстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Залізничного, Новоандріївки, Новоданилівки, Гуляйпільського, Новодарівки, Червоного, Чарівного, Ольгівського, Малинівки, Білогір'я, Преображенки, Левадного, Кам'янського, Малих Щербаків, Степового, П'ятихаток. Зафіксовано 4 обстріли з РСЗВ по Новодарівці, Левадному та Кам'янському, а також 2 авіаційні удари по Малій Токмачці та атаки БПЛА по Малинівці та Новоандріївці», - написав Малашко у Telegram.

За його словами, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поранення отримав 53-річний чоловік. Його було доставлено в медзаклад та надано допомогу.

Також за минулу добу внаслідок російських обстрілів надійшло 23 повідомлення про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Доповнення

2 серпня армія рф 80 разів обстріляла 21 населений пункт Запорізької області.Через ворожу атаку на Преображенку загинула жінка.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 248 тисяч

     • 276973 переглядiв