rosiyani-11-raziv-obstriyali-mayzhe-10-naselenikh-punktiv-ukrayini-genshtab

Росіяни 11 разів обстріяли майже 10 населених пунктів України, — Генштаб

 • 70176 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Генштаб у вечірньому зверненні повідомив про 11 обстрілів в районі майже 10 населених пунктів України, пише УНН.

Деталі

Триває 217 доба російського воєнного вторгнення в Україну.

За поточну добу окупанти завдали 2 ракетних та 3 авіаційних удари, здійснили понад 6 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Від ворожих ударів постраждало понад 8 населених пунктів. Зокрема, Сіверськ, Білогорівка, Мар’їнка, Миколаїв, Вищетарасівка, Тернові Поди, Мирне та Новогригорівка.

За інформацією Генштабу, Південнобузький напрямок найбільше потерпає від обстрілів з танків, мінометів та ствольної артилерії, де обстріляні понад 25 населених пунктів вздовж лінії зіткнення, зокрема і Нікополь. З метою ведення розвідки, коригування вогню та завдання ударів по об’єктах цивільної інфраструктури ворог здійснив на даному напрямку до 40 вильотів БпЛА.

Нагадаємо

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про втрати російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 58 150 осіб, 2312 танків, 262 літаків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Мелітопольському районі повідомляють про "бавовну"

     • 149008 переглядiв

    Японія звинуватила китайські кораблі у вторгненні

     • 181404 переглядiв