ukenru
rosiya-vvela-sanktsiyi-proti-61-gromadyanina-ssha

росія ввела санкції проти 61 громадянина США

 • 94713 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. МЗС росії оголосило про запровадження персональних санкцій щодо 61 громадянина США. Про це йдеться на сайті відомства, передає УНН.

Деталі

Як зазначається в документі, у списку – керівники провідних корпорацій, медійних платформ і рейтингових агентств, авіа- та суднобудівних компаній, а також окремі посадовці Держдепартаменту США, «причетні до вкидів про зловмисні російські кібератаки».

Зокрема, санкції введено проти міністра фінансів Джанет Єллен та міністра енергетики Дженніфер Гренхольм, директора управління Білого дому з контролю за обігом наркотичних речовин Рахула Гупта, керівника Бюро з безпеки кіберпростору та цифрової політики Держдепартаменту Дженніфер Бахус, директора з комунікацій Білого дому Кетрін Бедінгфілд.

Крім них, у списку помічник президента США з питань економіки Браян Діз та інші представники Білого Дому.

Додамо

Подорожувати росіюшкою більше ніколи не зможуть президент США Джо Байден, його син Хантер, колишній кандидат у президенти США Хілларі Клінтон, міністр транспорту Пітер Бутіджчіч, спікер Пентагону Джон Кірбі та його начальник Ллойд Остін, держсекретар Ентоні Блінкен, майже всі члени Конгресу Сенату та ще безліч діючих та колишніх чиновників.

Також більше не зможе потрапити до росії співзасновник та голова ради Директорів компанії «Мета» Марк Цукерберг.

Нагадаємо

Часткове нафтове ембарго, сім'я пєскова і кабаєва: ЄС офіційно опублікував шостий пакет санкцій проти рф.

Українські Національні Новини

Новини Світу