rosiya-shvidshe-za-vse-perekinula-desantnikiv-na-zaporizhzhya-britanska-rozvidka

росія швидше за все перекинула десантників на Запоріжжя - британська розвідка

 • 904512 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. росія швидше за все перекинула десантників у Запорізьку область, що послабить оборону рф біля східного берега Дніпра, ідеться в оприлюдненому у суботу звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

За даними МО Британії, "росія, імовірно, передислокувала підрозділи повітряно-десантних військ (ВДВ) із Херсонської області... до Запорізької області".

З 4 червня, як повідомляється, бойові дії вела 58-а загальновійськова армія рф. А вже 11 липня тодішнього командира цієї армії, зазначили у МО Британії, "було звільнено, імовірно, частково через те, що він наполягав на тому, що частина його сил потребувала заміни".

"Згідно з повідомленнями, 70-й та 71-й мотострілкові полки зіткнулися з особливо інтенсивним виснаженням та важкими боями на передовій. Існує реальна можливість того, що прибуття ВДВ нарешті дозволить вивести частини цих полків для відпочинку та відновлення", - повідомили у британській розвідці.

"Проте передислокація, швидше за все, послабить оборону росії біля східного берега Дніпра, де її дедалі більше турбують нальоти українських десантних сил", - заявили у МО Британії.

Нагадаємо

Сили оборони України продовжують ведення наступу на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. Українські війська, за даними Генштабу, мали частковий успіх у напрямку Урожайного, під Старомайорським і закріплюються.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Куп'янськ-Вузловий вранці зазнав ворожого удару, є жертва

     • 864197 переглядiв

    Ще плюс 510: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 1207913 переглядiв

    Українська ППО знищила три ударні дрони-камікадзе за ніч

     • 2266432 переглядiв

    З Куп’янського району за два дні евакуювали 63 людини

     • 820007 переглядiв