ukenru
rosiya-rozgorne-mobilizatsiyniy-punkt-viyskkomatu-na-kordoni-z-gruziyeyu

росія розгорне на кордоні з Грузією мобілізаційний пункт військкомату

 • 140229 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. На російсько-грузинському кордоні, на контрольно-пропускному пункті "Верхній Ларс", найближчим часом розгорнуть мобілізаційний пункт військкомату. Про це інформує УНН із посиланням на "Эхо Кавказа".

Цитата

"На КПП "Верхній Ларс" на кордоні з Грузією найближчим часом буде розгорнуто мобілізаційний пункт військкомату", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, на КПП відбулася нарада за участю міністра внутрішніх справ Північної Осетії, начальника Державтоінспекції, керівників прикордонного управління фсб рф по регіону та Північно-Осетинській митниці.

Додамо

Голова правозахисної організації "Агора" Павло Чиков раніше заявив, що російські прикордонники на КПП "Верхній Ларс" почали відмовляти у виїзді з країни військовозобов'язаним громадянам. За даними деяких ЗМІ, прикордонна служба фсб рф отримала списки громадян, які підлягають мобілізації. Їх не випускають з країни.

Крім цього, фсб рф повідомила про висування бронетранспортера до "Верхнього Ларсу" на випадок, якщо люди, які стоять у черзі, вирішать прорвати кордон.

Нагадаємо

Учора, 26 вересня, росіянам дозволили переходити кордон Грузії пішки через величезну кількість охочих перетнути кордон із сусідньою країною.

Довгі черги авто також зафіксувала компанія Maxar Technologies.

За інформацією віцепрем'єра Північної Осетії Ірбека Томаєва, КПП "Верхній Ларс" за тиждень перетнули понад 37 тисяч одиниць автотранспорту та понад 115 тисяч осіб в обох напрямках.

Українські Національні Новини

Новини Світу