ukenru
rosiya-prodovzhuye-shturmuvati-bakhmut-ukrayinski-zakhisniki-vidbivayut-vorozhi-ataki

росія продовжує штурмувати Бахмут: українські захисники відбивають ворожі атаки

 • 362874 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Окупанти продовжують штурмувати місто Бахмут Донецької області. Водночас українські захисники відбивають ворожі атаки, пише УНН з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

“На Бахмутському напрямку противник продовжує наступ. Штурмує місто Бахмут. Наші захисники відбили атаки в районах населених пунктів Бахмут, Хромове та Іванівське Донецької області. Ворожих обстрілів зазнали Васюківка, Залізнянське, Оріхово-Василівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Курдюмівка, Диліївка, Майорськ та Нью-Йорк”, – йдеться в зведенні Генштабу.

Деталі

Водночас на Авдіївському та Шахтарському напрямках противник продовжує атакувати позиції наших військ. Здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Кам’янка, Сєверне та Мар’їнка Донецької області. Ворожих обстрілів зазнали райони 15 населених пунктів. Серед них - Веселе, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Красногорівка та Вугледар.

Доповнення

В Міністерстві оборони повідомили, що ситуація у Бахмуті складна та напружена, було прийнято рішення про переміщення додаткових підрозділів туди.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП