ukenru
rosiya-planuye-provokatsiyu-dlya-vipravdannya-kerchenskogo-intsidentu-rozvidka

Росія планує провокацію для виправдання агресії на морі - розвідка

 • 11065 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Росія планує чергові інформаційні приводи для дискредитації України, щоб виправдати агресивні дії в Азовсько-Чорноморському регіоні. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив під час брифінгу представник прес-центру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Російський режим для посилення антиукраїнської інформаційної кампанії та виправдання агресивних дій в Азовсько-Чорноморському регіоні планує сфабрикувати чергові інформаційні приводи для дискредитації України. З цією метою російська сторона готує звинувачення нашої держави у нібито підготовці терористичних актів на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та АР Крим", - повідомив Мотузяник.

Крім того він зазначив, що Росія може влаштувати диверсії на власних об’єктах критичної інфраструктури - електростанціях, портах, мостах, підприємствах, що використовують у виробництві шкідливі речовини, з подальшим звинуваченням України у їх підготовці. 

Нагадаємо, за інформацією військової розвідки бойовики на Донбасі планують після Новорічних свят зігнати молодь на "призовні дільниці".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП