rosiya-nazavzhdi-prograla-ukrayinu-zelenskiy

росія назавжди програла Україну - Зеленський

 • 160376 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, що росію більше ніколи не сприйматиме український народ та увесь світ, передає УНН.

Цитата 

"Проблема окупантів не в тому, що їх не сприймають якісь активісти, ветерани чи журналісти. Проблема росії в тому, що її не сприймає – і ніколи вже не сприйматиме – увесь український народ. росія назавжди програла Україну. Та й що там казати – увесь світ програла. Ніде вже її не сприйматимуть", - зазначив президент.

Деталі

Зеленський додав, що "на півдні та сході нашої країни ситуація ще дуже складна, далека від того, щоб говорити про відновлення".

В окупованих районах Херсонської та Запорізької областей російські військові продовжують терор проти мирних мешканців нашої держави. Відшукують усіх, хто хоч колись був пов'язаний з українською армією чи державними структурами.

"Окупанти думають, що їм це якось спростить контроль над територією. Але вони дуже помиляються. Вони обманюють самі себе. А та жорстокість, із якою російські війська намагаються завоювати Приазов'я, Донбас, Харківщину, лише добиває навіть мінімальні шанси цих територій і цих людей хоч коли-небудь у майбутньому мати будь-які зв'язки з цією державою. Можливо, десь у росії за жорстокість і поважають. Але в Україні за жорстокість зневажають. І карають. І це обов'язково", - наголосив він.

Нагадаємо 

Зеленський розповів, що в Україні від російських окупантів визволені 918 населених пунктів, у 338 з них розпочали роботу гуманітарні штаби.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росія назавжди програла Україну - Зеленський

     • 160376 переглядiв

    В Україні деокуповано 918 населених пунктів

     • 150144 переглядiв

    В Ірпені пошкоджено понад 1000 будівель: 115 зруйновано повністю

     • 147278 переглядiв

    У Полтаві прогримів вибух

     • 2052070 переглядiв