rosiya-atakuvala-raketami-prikarpattya-zaginula-ditina

росія атакувала ракетами Прикарпаття: загинула дитина

 • 1505844 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Під час масової ракетної атаки на Україну 11 серпня, росіяни вдарили по житловому будинку на Івано-Франківщині. Внаслідок обстрілу загинула дитина. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються. Про це повідомила у п’ятницю голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук та Офіс Генерального прокурора, пише УНН.

Цитата

«Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Маємо влучання по цивільному об’єкту. Є постраждалі, серед яких дитина, яку в критичному стані було доставлено до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося», - заявила очільниця ОВА.

Деталі

За даними прокурорів, 11 серпня близько 10 години російські військові здійснили обстріли аеробалістичними ракетами по інфраструктурі Івано-Франківщини. Ракета влучила по території приватного будинку в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми. Внаслідок обстрілу загинув 8-річний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються.

Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано господарську споруду. На місці події працюють відповідні служби та слідчо-оперативна група.

Доповнення

Повітряні сили ЗСУ 11 серпня повідомили про зафіксований запуск російськими військами аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал" з МіГ-31К.

Під час останньої повітряної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків у Дніпровському та Оболонському районах.

Також ППО працювала на Хмельниччині.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія атакувала ракетами Прикарпаття: загинула дитина

     • 1505844 переглядiв

    москву знову атакував "Бобер" - ЗМІ

     • 3398038 переглядiв

    Кількість жертв лісових пожеж на Гаваях зросла до 53

     • 1245525 переглядiв

    У ВМС спростували посилення мінної небезпеки на Одещині

     • 1595915 переглядiв