ukenru
rosiiski-raketonosii-vzhe-misiats-ne-vykhodiat-na-boiove-cherhuvannia-v-chornomu-mori-humeniuk

російські ракетоносії вже місяць не виходять на бойове чергування в Чорному морі - Гуменюк

 • 21282 переглядiв

російські ракетоносці вже місяць не несуть бойового чергування в Чорному морі, лише патрульні катери час від часу з'являються, щоб полагодити бонові загородження.

російські ракетоносії вже місяць не виходять на бойове чергування в акваторії Чорного моря. Час від часу в морі з’являються тільки патрульні катери, які поправляють бонові загородження. Про це розповіла керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, пише УНН.

З флотом у ворога скрутніше. Вони перебувають у пунктах базування і не виходять у відкрите море. Ракетоносії сьогодні можуть відмітити для себе вже місяць без бойового чергування, а решта кораблів другий тиждень не виходять навіть на патрулювання. Час від часу з’являються патрульні катери, які поправляють бонові загородження і це говорить про те, що вони, очевидно, випрацьовують майбутній план

- сказала Гуменюк.

Вона додала, що не варто забувати, що наявність ракетоносіїв у Чорному морі, навіть коли вони знаходяться в пунктах базування, є високим рівнем ракетної загрози.

Нагадали про втрату росіянами 33% чорноморського флоту: військові кібери зламали 14 сайтів рф18.03.24, 19:05 • [views_0]

Нагадаємо

Ситуація на південному напрямку залишається досить напруженою. Ворог не припиняє обстріли, а також штурмові дії, намагаючись вибивати підрозділи ЗСУ з лівобережжя Херсонщини. Також минулої доби було 9 ворожих штурмів поблизу Роботиного у Запорізькій області.

Кораблі рф у Чорному та Азовському морях відсутні - ВМС ЗСУ18.03.24, 09:15 • [views_0]

Павло Башинський

Війна