ukenru
rosiiski-dobrovoltsi-zaklykaly-pryskoryty-evakuatsiiu-tsyvilnykh-z-bielhorodskoi-ta-kurskoi-oblastei

Російські добровольці закликали прискорити евакуацію цивільних з бєлгородської та курської областей

 • 59336 переглядiв

Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон закликали владу бєлгородської та курської областей прискорити евакуацію мирних жителів і надати додаткові виплати, оскільки путінські війська продовжують розміщувати свої підрозділи в житлових кварталах, використовуючи мирних жителів як живий щит.

Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон закликали гладкова і старовойта прискорити евакуацію мирних громадян з бєлгородської та курської областей. путінські війська досі продовжують прикриватися мирними людьми, розміщуючи свої підрозділи в житловому секторі.  Про це УНН повідомляє з посиланням на Легіон "Свобода Росії".

"Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон вітають дії влади бєлгородської області, що стосуються евакуації місцевого цивільного населення. Ми так само підтримуємо рішення обласних адміністрацій, яким заборонили навчання у всіх навчальних закладах. Аналогічно правильним стало рішення про закриття всіх великих торгових центрів на території проведення обмеженої військової операції", - йдеться в заяві.

Легіон "Свобода Росії" зазначає, що такі заходи справді допомогли уникнути масових жертв серед цивільного населення, однак цих кроків усе ще недостатньо.

21.03.2024, 19:18 • [views_0]

"Ми закликаємо гладкова і старовойта прискорити евакуацію мирних громадян з бєлгородської та курської областей і вирішити нарешті питання додаткових виплат у секторі обмеженої військової операції. Такі виплати мають відповідати аналогічній допомозі як у фронтовій зоні", - наголошується в заяві.

Водночас повідомляється, що путінські війська досі продовжують прикриватися мирними людьми, розміщуючи свої підрозділи в житловому секторі.

"З початку обмеженої військової операції, силами РДК, ЛСР і Сибірського батальйону тільки в міських межах бєлгорода було знищено 452 кремлівських найманців і 784 - поранено", -  йдеться в заяві.

19.03.2024, 12:21 • [views_0]

Легіон "Свобода Росії" закликає путінські війська припинити користуватися людьми як живим щитом.

"Хочете воювати - воюйте, як чоловіки", - йдеться в заяві.

Анна Мурашко

Війна