rosiiske-komanduvannia-bezzhalno-posylaie-na-ubii-svoikh-pilotiv-ihnat

Російське командування безжально посилає на "убій" своїх пілотів - Ігнат

 • 30184 переглядiв

У ПС ЗСУ заявляють, що російське командування безжально посилає на "убій" своїх пілотів

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат на брифінгу заявив, що командування рф посилає на "убій" своїх пілотів, розуміючи, що в Україні є системи ППО, якими Сили оборони можуть їх збити, передає УНН.

Деталі

"Не йде мова в даному про вишукування якихось слабких місць. Ударні групи літаків, зокрема Су-34, завдають удари керованими авіабомбами. Це не вишукування слабких місць. Це завдання ударів по передній лінії. Це вони роблять доволі багато, доволі часто на різних напрямках", - сказав Ігнат.

Він додав, що іноді росіяни "нахабніють", підходячи дуже близько, як це було на Одещині, коли сили оборони підбили Су-24м.

"Російське командування безжально посилає на "убій" своїх пілотів, розуміючи, що в нас вже є засоби, якими ми можемо "підловлювати" ворога там, де він не чекає. Безумовно, цих засобів мало. Хочеться більше, щоб кожний регіон мав такі засоби далекобійні, якими можна було би ворога знищити", - додав Ігнат.

Окрім того, він зазначив, що після збиття трьох літаків на півдні України ворог перестав завдавати удари з літаків. А також додав, що Україна отримає більше систем ППО та західні винищувачі з ракетами великої дальності.

Нагадаємо

Сили протиповітряної оборони збили три російські винищувача-бомбардувальника Су-34 на Південному напрямку.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Німеччині через повені побоюються прориву дамби

     • 29506 переглядiв

    В окупованому Севастополі повідомляють про гучний вибух

     • 32924 переглядiв