rosiiany-pochaly-chastishe-vykorystovuvaty-kerovani-aviatsiini-bomby-ihnat

росіяни почали частіше використовувати керовані авіаційні бомби - Ігнат

 • 35555 переглядiв

Російська тактична авіація активно застосовує керовані бомби на лінії фронту, повідомляється про понад 100 ударів за один день, але стратегічна авіація наразі не використовується.

росіяни все частіше використовують тактичну авіацію із застосуванням керованих авіаційних бомб на передній лінії зіткнення, повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Юрій Ігнат повідомив, що наразі немає активності стратегічної авіації. Росіяни інколи здійснюють переліт з аеродрому на аеродром для перебазування. Ігнат додав, що кілька днів тому було зафіксовано передислокацію семи ТУ-22М3.

Наразі працює лише тактична авіація, яка завдає ударів по передній лінії фронту

- сказав Ігнат.

Ігнат також зазначив, що росіяни активізували застосування керованих авіаційних бомб. За минулу добу було нанесено більше сотні ударів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через негоду на Луганщині росіяни не можуть активно застосовувати авіацію - ОВА

Те, що ми зараз спостерігаємо на півдні країни, – це застосовуються авіаційні засоби ураження, передусім це керовані авіаційні бомби. Вчора дуже багато було їх було запущено в сторону півдня.

 – сказав Ігнат.

За його словами, пів року тому пуски КАБів були поодинокими, а тепер їх може бути до сотні на день.

Нагадаємо

Протягом минулої доби відбулося 88 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігнат: накопичених рф ракет не неймовірна кількість, минулого року було більше

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сенатори США просять Байдена заборонити польоти в Китай

     • 28325 переглядiв