rosiiany-obstrilialy-kupianskyi-raion-kharkivshchyny-ye-zahyblyi-ta-travmovani

росіяни обстріляли Купʼянський район Харківщини: є загиблий та травмовані

 • 19267 переглядiв

Внаслідок російських обстрілів Куп'янського району Харківської області одна людина загинула, ще двоє отримали поранення в селах Куп'янськ-Вузловий та Моначинівка.

64-річний чоловік загинув внаслідок сьогоднішнього ворожого обстрілу селища Купʼянськ-Вузловий Харківської області. Ще двоє людей - чоловік 72 років та 76-річна жінка отримали поранення під час російського обстрілу селища Моначинівка. Про це у п'ятницю повідомив Офіс Генерального прокурора, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється,  12 квітня близько 11:15 окупанти здійснили обстріл селища . Моначинівка із використанням артилерії калібру 152 мм. Постраждали чоловік 72 років та 76-річна жінка. Потерпілі від госпіталізації відмовились, медики надали їм допомогу на місці. 

Також зазначається, що внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житлові будинки.

Крім того, під ударом ворога було селище Купʼянськ-Вузловий. Загинув 64-річний чоловік. Попередньо, російські військові били по населеному пункту з артилерії. 

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

В Харкові немає аварійних відключень електроенергії, електротранспорт на 90% працює – Синєгубов12.04.24, 13:30

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Мета рф досягти тотального блекауту в Україні – Галущенко

 • 20054 переглядiв