rosiiany-hotuiut-mariupoltsiv-do-teraktiv-mozhlyvi-provokatsii-z-yikhnoho-boku

росіяни готують маріупольців до терактів: можливі провокації з їхнього боку

 • 27102 переглядiв

Окупанти в Маріуполі, за повідомленнями, готуються до терористичних актів, закликаючи мешканців уникати скупчення людей і забезпечувати безпеку.

У тимчасово окупованому Маріуполі загарбники готують людей до терактів.  Про це УНН повідомляє з посиланням на Маріупольську міську раду.

У місцевих пабліках розповсюджують пам'ятку про правила, порядок поведінки та дій населення та організацій при загрозі здійснення терористичного акту. У ній йдеться, що для нагнітання страху застосовуються терористичні способи. А саме - вибухи та підпали житлових та адміністративних будівель, магазинів, вокзалів, захоплення заручників, автобусів, викрадення літаків 

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що окупанти можуть готувати провокації у святкові дні для нагнітання страху та ненависті.

"Просимо людей, які перебувають у Маріуполі, бути обережними та подбати про заходи власної безпеки. Закликаємо у найближчі дні не відвідувати масові заходи та місця, де є великі скупчення людей. Будьте обережними та бережіть себе!", - наголошують в повідомленні.

Доповнення

Раніше радник мера Маріуполя повідомляв, що росіяни планують теракт з великою кількістю жертв серед цивільного населення в Маріуполі під час новорічних свят, і закликав жителів міста уникати масових заходів.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон частково знеструмлений після ворожої атаки - МВА

     • 28234 переглядiв

    рф запланувала чергову гібридну кампанію проти України

     • 31559 переглядiв

    Херсон під вогнем окупантів: у місті лунають вибухи

     • 27977 переглядiв

    "Деолігархізація" облгазів завершена

     • 120982 переглядiв