rosiiany-hotuiut-khvyliu-dezinformatsii-pro-prychyny-pryzupynky-obminiv-viiskovopolonenymy-koordynatsiinyi-shtab

росіяни готують хвилю дезінформації про причини призупинки обмінів військовополоненими – Координаційний штаб

 • 37955 переглядiв

Російська пропаганда планує поширювати дезінформацію про причини зупинки обміну полоненими, пов'язуючи це з позицією України, щоб підірвати довіру до української влади і дестабілізувати суспільство. Росія перешкоджає обміну полоненими з літа, звинувачуючи у Україну.

На російських пропагандистських каналах планується запустити хвилю дезінформації про причини призупинки обмінів військовополоненими. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, пише УНН.

Деталі

Як повідомили в штабі, найближчим часом на пропагандистських каналах країни-агресорки буде запущена чергова хвиля дезінформації стосовно причин призупинки обмінів військовополоненими з метою дестабілізувати ситуацію всередині українського суспільства та посіяти недовіру до державних органів, які організовують обміни полоненими.

З літа цього року, незважаючи на всі зусилля України з продовження гуманітарної місії повернення військовополонених, уповноважені представники російської сторони систематично ускладнюють обмінний процес, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що російська сторона готує звинувачення проти України. Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими готуються закинути завищення вимог щодо формули обміну та намір повернути військовослужбовців усіх без винятку підрозділів, зокрема тих, до яких російська влада плекає особливу пропагандистську лють.

Нагадаємо

Починаючи з літа, фактично росія заморозила обміни військовополоненими. Причиною може бути спроба росії таким чином розхитати українське суспільство.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Наталія Гуменюк йде з посади речниці Сил оборони півдня

     • 29146 переглядiв