rosiiany-dronom-atakuvaly-kombain-na-sumshchyni-ye-zahyblyi-ta-poranenyi

росіяни дроном атакували комбайн на Сумщині: є загиблий та поранений

 • 30759 переглядiв

У Сумській області російські війська атакували комбайн під час збору врожаю. Внаслідок нападу загинув 37-річний комбайнер, а його 59-річний помічник отримав поранення.

У неділю, 21 липня, російська війська атакували комбайн під час збирання урожаю у Сумській області. Внаслідок ворожої атаки одна людина загинула, ще одну поранено. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора, передає УНН.

Деталі

За даними слідства, 21 липня 2024 року близько 16:40 ворог атакував, за попередньою інформацією, FPV-дроном комбайн, який збирав урожай на території Білопільської громади Сумського району.

Загинув 37-річний комбайнер, його 59-річний помічник отримав поранення. (...) За процесуального керівництва Сумської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаї війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України)

- розповіли в ОГПУ. 

Наразі прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Надалі матеріали кримінального провадження будуть передані до Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Нагадаємо

Вдень, 21 липня, вдарили по житлових кварталах у Дніпровському районі міста Херсон. Внаслідок атаки поранено щонайменше чотирьох людей. 

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові прощаються з мовознавицею Іриною Фаріон

     • 15145 переглядiв