rosiiany-buduiut-novi-ukriplennia-na-okupovanykh-terytoriiakh-na-pivdni-ukrainy

росіяни відновлюють у Запорізькій області оборонну лінію

 • 35537 переглядiв

російські війська будують окопи та укріплення в Запорізькій області на півдні України, позначаючи окуповані міста як "укріплені фортеці"

Окупанти будують на окупованих територіях Запорізької області нові окопи, перетворюючи окуповані міста на "укріплені фортеці", повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, пише УНН.

Деталі

Як повідомив Федоров, росіяни перетворюють окуповані міста на "укріплені фортеці". За його словами, місто Токмак вже оточений "щурячими норами" окупантів з усіх боків.

Також поблизу Мелітополя ворог будує окопи не тільки з боку Василівки, а й в стороні Криму. Півроку тому це було кілька ліній оборони – зараз суцільні укріплення.

кремлівський диктатор обрав тактику Гітлера і намагається побудувати оборону по лінії Вотан. Проте нацистам не вдалося утриматися тоді, не вдасться рашистам і зараз,

- додав Федоров.

Нагадаємо

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Козача Лопань Харківського району; Ізбицьке Чугуївського району; Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Берестове, Великий Бурлук, Строївка, Бологівка Куп'янського району. Дві людини дістали поранення.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На фронті за добу відбулося 81 бойове зіткнення – Генштаб

     • 35379 переглядiв

    Через нічний обстріл Херсона загинуло подружжя

     • 34915 переглядiв