ukenru
rosiiany-aktyvno-vykorystovuiut-drony-dlia-ataky-na-pryfrontovi-rehiony-ukrainy-ok-pivden

росіяни активно використовують дрони для атаки на прифронтові регіони України - ОК "Південь"

 • 20804 переглядiв

російські окупанти активно застосовують безпілотники для обстрілів прифронтових районів України: 156 пусків БПЛА FPV, 6 ударів БПЛА "Ланцет", скинуто 219 осколкових боєприпасів. Також росіяни використовують крилаті ракети та керовані авіаційні бомби.

російські окупанти активно використовують дрони різних модифікацій для обстрілу прифронтових регіонів України. Про це повідомляє пресслужба ОК "Південь", пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що прифронтові  території Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей системно атакують ворожі дрони

Протягом доби відбулось 156 пусків FPV-дронів, 6 ударів БпЛА типу "Ланцет", з дронів різних модифікацій скинули 219 осколкових боєприпасів

- резюмували Сили оборони Півдня. 

У відомстві додають, що у Нікополі Дніпропетровської області внаслідок удару ворожого БпЛА пошкоджена автозаправна станція, пожежу оперативно ліквідовано.

Пошкоджена АЗС та приватні будинки: росіяни шість разів атакували Дніпропетровщину18.03.24, 18:51 • [views_0]

Доповнення

Окрім того, протягом бойової доби ворог, продовжуючи тактику точкових ракетних ударів, застосував крилаті авіаційні ракети, спрямувавши їх з тактичної авіації по території Широківської громади на Запоріжжі. Попередньо інформації про постраждалих немає.

Також ворог продовжує застосовувати керовані авіабомби по Роботиному та Малій Токмачці. 

Нагадаємо

У Херсонській області вранці 19 березня російські війська скинули вибухівку з безпілотника на автомобіль, внаслідок чого постраждали двоє людей.

Володимир Омельченко

Війна