rosiiany-181-raz-obstrilialy-zaporizku-oblast-bez-zhertv-sered-tsyvilnykh-ova

росіяни 181 раз обстріляли Запорізьку область, без жертв серед цивільних - ОВА

 • 28789 переглядiв

Російські війська здійснили 181 обстріл у Запорізькій області, включаючи ракетний та безпілотні удари, без жертв серед мирного населення, повідомив Юрій Малашко.

Російські війська минулої доби обстріляли Запорізьку область 181 раз, зокрема, завдали ракетний удар по Запоріжжю та здійснили 17 дронових атак по 7 населених пунктах, мирні жителі не постраждали. Про це повідомив у п'ятницю голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, пише УНН.

Окупанти гатили по Запорізькій області з усіх видів озброєння: минулої доби війська рф завдали 181 удар по 26 населених пунктах

- написав Малашко у Telegram.

З його слів, 156 артобстрілів прийшлися по території Залізничного, Новоданилівки, Білогір'я, Малої Токмачки, Левадного, Темирівки, Лугівського, Кам'янського, Степового, Плавнів, П'ятихаток та інших міст і сіл на лінії вогню.

"Загарбники здійснили ракетний удар по Запоріжжю, 3 РСЗВ-обстріли Гуляйполя та Оріхова, 17 БПЛА-атак по Гуляйполю, Новодарівці, Червоному, Чарівному, Малинівці Полтавці та Роботиному, а також гатили з авіації по Оріхову, Преображенці, Роботиному й Новоандріївці", - повідомив Малашко.

Як зазначив посадовець, надійшло 6 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. "Мирні жителі не постраждали", - вказав Малашко.

Нагадаємо

У небі над Україною вночі збили 24 з 28 "шахедів".

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Хмельниччині вночі знищили "шахед"

     • 26560 переглядiв

    У небі над Україною вночі збили 24 з 28 "шахедів"

     • 116818 переглядiв

    ЗСУ завдали 16 авіаударів по ворогу за добу – Генштаб

     • 109464 переглядiв