rosiia-planuie-provesty-dekilka-hibrydnykh-pidryvnykh-kampanii-proty-ukrainy-hur

росія планує провести декілька гібридних підривних кампаній проти України - ГУР

 • 25076 переглядiв

Росія планує дестабілізувати Україну за допомогою гібридних підривних кампаній, повідомляє Головне управління розвідки міністерства оборони України.

росія вважає за необхідне зруйнувати єдність всередині України. Для цього планується провести декілька гібридних підривних кампаній, продвигаючи свої наративи. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, пише УНН.

Деталі

"Наближені до кремля аналітики підготували пропозиції вищому військово-політичному керівництву держави-агресора росії для "ефективнішого" продовження війни проти України у 2024 році", - повідомляють в ГУР.

Зазначається, що однією з ключових проблем для росії відзначено суспільний консенсус та стабільність України, попри нібито появу внутрішньополітичних суперечностей.

"Протестов [в Україні] нет. И не будет, - сумно констатують у кремлівських "мозкових центрах", - наголошують в ГУР.

росія планує провести кілька гібридних підривних кампаній, серед яких:

  • дискредитація процесу мобілізації;
  • сприяння масштабному відтоку населення з України;
  • інспірація розколів за регіональним принципом.

"Пропоновані наративи: "Юґо-восток воюєт за інтєрєси бандеровцев"; "Галіция без сєпаратістов уже давно вступіла би в ЄС"; "В Кієвє нє мобілізіруют ― все ґуляют і вєсєлятся", - зазначають у розвідці.

Водночас так звані кремлівські "аналітики" вважають, що всередині України не залишилось політичних сил, здатних змінити вектор розвитку держави, а кількість тих, хто колись був симпатиком "русского міра", катастрофічно впала.

Нагадаємо

Через суттєві втратами офіцерського складу російської армії москва прискорює вишкіл молодших офіцерів.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі