ukenru
rosh-ga-shana-na-pribirannya-za-khasidami-vidilili-mayzhe-150-tis-grn

Рош га-Шана: на прибирання за хасидами виділили майже 150 тис. грн

 • 123597 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Прибирання за паломниками-хасидами після святкування Рош га-Шана обійшлося Умані у понад 143 тисячі гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані системи “Прозорро”. 

Деталі

Участь у тендері на прибирання за хасидами взяла лише одна компанія “Центр-монтаж-електро”.

Підприємство запропонувало виконати роботи за 143 019 грн. За ці кошти, згідно з договором, компанія повинна вивезти на сміттєзвалище 140 тонн твердих побутових відходів, забезпечити дезінфекцію транспортних засобів, контейнерних майданчиків та біотуалетів.

Зазначимо, “Центр-монтаж-електро” належить родині місцевого політика та бізнесмена Володимира Кокодзея. Він раніше був наближеним до народного депутата Антона Яценка та був депутатом Черкаської обласної ради від партії “Відродження”, яку контролював нардеп.

“Центр-монтаж-електро” неодноразово вигравав різні тендери у місті Умань. За даними YouControl, лише за цей рік підприємство отримало з тендерів понад 400 тис. грн, минулого року - понад 2,5 млн грн.

Також “Центр-монтаж-електро” був субпідрядником у тендері на 23 млн грн на будівництво фонтану в Умані, на якому потім активно піарився нардеп Антон Яценко. До самого тендеру виникали питання у АМКУ, через що на “Центр-монтаж-електро” було накладено штраф.

Нагадаємо

В Умані на Черкащині відзначили Рош га-Шана, з міста уже почали виїжджати паломники. Загалом на святкування Рош Га-Шана до Умані приїхало 23 тисячі паломників.

Українські Національні Новини

Суспільство