ukenru
rodini-zagiblikh-spivrobitnikiv-nabu-otrimuvatimut-odnorazovu-groshovu-dopomogu-minsotspolitiki

Родини загиблих співробітників НАБУ отримуватимуть одноразову грошову допомогу - Мінсоцполітики

 • 9895 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Кабінет міністрів України затвердив порядок виплати одноразової грошової допомоги родинам загиблих чи померлих під час виконання службових обов’язків співробітників чи керівників Національного антикорупційного бюро України. Відповідне рішення ухвалене на сьогоднішньому засіданні уряду, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України, передає УНН.

"Згідно з прийнятим рішенням у разі загибелі особи начальницького складу або працівника Національного антикорупційного бюро України під час виконання службових обов’язків членам його сім’ї надаватиметься одноразова грошова допомога у десятирічному розмірі оплати праці (грошового забезпечення) загиблого за останньою посадою, яку він займав", - йдеться в ухваленому рішенні.

Для отримання грошової допомоги члени родин загиблих повинні протягом півроку звернутися з відповідною заявою та переліком документів до директора НАБУ.

Рішення про надання відповідної допомоги ухвалюється протягом місяця.

"Одноразова грошова допомога виплачуватиметься рівними частинами всім членам сім’ї загиблого (померлого) відповідно до дати прийняття рішення про її виплату, але не пізніше двох місяців з дня прийняття зазначеного рішення в межах та за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті Національному антикорупційному бюро України", - уточнили в Мінсоцполітики.

Нагадаємо, у НАБУ виплатили своїм співробітникам протягом 11 місяців майже 182 млн грн зарплати.

Українські Національні Новини

Політика