ukenru
robotu-odeskogo-taboru-viktoriya-planuyut-vidnoviti

Роботу одеського табору "Вікторія" планують відновити

 • 20010 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Влітку планують відновити роботу кам’яних будинків дитячого табору "Вікторія" в Одесі. Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомила заступник директора департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради Наталя Мальцева.

"В кам’яних будинках дитячого оздоровчо-спортивного табору "Вікторія", планують провести косметичний ремонт, після чого, якщо не трапиться ніяких форс-мажорів, влітку там відкриється табір. Він буде розрахований прийняти за зміну близько 120 відпочивальників", - розповіла Мальцева.

Щодо дерев’яних будівель, то вони поки що під арештом.

"Потрібно зачекати, коли закінчиться суд, потім провести розслідування, отримати висновок пожежних і спеціалістів про можливості подальшого використання приміщення", - пояснила Мальцева.

Як повідомляв УНН, рішення суду про часткове скасування арешту з майна одеського дитячого табору "Вікторія", а саме з кам'яних будівель, ще досі дійсне, однак дерев’яні будівлі, де сталася пожежа, ще досі під арештом.

Нагадаємо, у вересні 2017 року на території дитячого оздоровчого комплексу "Вікторія" сталося займання двоповерхового дерев’яного корпусу. Полум'я охопило дерев’яну будівлю комплексу по усій площі. Внаслідок пожежі загинули троє дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП