ukenru
robotu-avtoshkoli-v-yakiy-navchalasya-zaytseva-prizupinili

Роботу автошколи, в якій навчалася Зайцева, призупинили

 • 9466 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Роботу автошколи, в якій навчалася Олена Зайцева, засуджена за участь в смертельному ДТП у Харкові, призупинили. Про це журналісту УНН повідомила начальник відділу інформаційної політики сервісних центрів управління комунікації Головного сервісного центру МВС Юлія Кундель.

Рішення про призупинення роботи автошколи ухвалили вчора, 11 квітня, на засіданні акредитаційної комісії Головного сервісного центру МВС у Києві. 

"Засідання відбулося вчора. Було прийнято рішення про призупинення діяльності автошколи, в якій навчалася пані Зайцева. Тепер школа має два тижні для усунення недоліків, які були виявлені комісією", - зазначила Кундель.

Вона уточнила, що серед недоліків, які були визначені комісією, - недостатня кількість приміщень (класів) для здійснення навчання, а також недоліки в обладнані транспортних засобів, в яких проходить учбовий процес.

За словами Кундель, якщо автошкола не виправить ці недоліки, то через два тижні на наступному засіданні акредитаційної комісії ГСЦ МВС буде прийняте рішення про закриття.

Нагадаємо, в автошколі, в якій навчалася Олена Зайцева, засуджена за участь в смертельному ДТП у Харкові, виявили ряд серйозних порушень і внесли клопотання про скасування держакредитації та ліцензії. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП