ukenru
robotoyu-komunalnikh-sluzhb-u-kiyevi-ne-zadovoleni-65-naselennya

Роботою комунальних служб у Києві незадоволені 65% населення

 • 12837 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. 65% населення Києва незадоволені роботою комунальних служб міста. Про це свідчать дані дослідження, проведеного соціологічною групою Рейтинг, передає УНН.

"Найбільше кияни незадоволені діяльністю комунальних служб столиці (65%) і медичних установ (67%)", - розповіли дослідники.

Також, під час дослідження соціологи з'ясували, що громадським транспортом Києва не задоволені 39% жителів міста, ще 49% - задоволені.

"Освітніми установами задоволені 36%, незадоволені - 39%, не змогли оцінити - 26%", - розповіли експерти.

Що стосується діяльності поліції, понад половина киян нею не задоволена (51%).

Опитування було проведено в період з 4 по 9 вересня. В опитуванні взяли участь жителі Києва віком від 18 років і старше.
Було опитано 1200 респондентів, методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження становить не більше ніж 2,8%.

Нагадаємо, за словами кандидата на посаду мера Києва від партії "Слуга народу", Київ має ресурси, але не має ефективної влади.

Також нагадаємо, що Ірина Верещук вже двічі запрошувала мера столиці Віталія Кличка на дебати. Також до публічної дискусії його запрошував і кандидат від партії "Батьківщина" Олексій Кучеренко, проте у відповідь мер поки мовчить.

На думку політтехнолога Олександра Курбана, Кличко не хоче втрачати свої електоральні бали, а це неодмінно станеться, особливо у разі зустрічі на дебатах з кандидатом від "Слуги народу".

Українські Національні Новини

Політика