ukenru
robochi-pidgrupi-schodo-donbasu-pochali-zasidannya-u-minsku

Робочі підгрупи щодо Донбасу почали засідання у Мінську

 • 8098 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. У Мінську почали засідання робочі підгрупи тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу МЗС Білорусі.

"У Мінську проходить зустріч робочих підгруп тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на сході України", - повідомили в білоруському зовнішньополітичному відомстві в Twitter.

За підсумками попереднього раунду переговорів у Мінську координатор ОБСЄ у гуманітарній підгрупі Тоні Фріш відвідав українських заручників у ОРДЛО, що сталося на початку вересня.

Українська сторона відстоює позицію, що міжнародні організації та їхні представники повинні, "зобов'язані зайняти більш активну позицію щодо звільнення заручників і допуску до незаконно утримуваних МКЧХ", повідомила після попереднього засідання представник України у гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко.

Нагадаємо, представник України в тристоронній контактній групі в Мінську Леонід Кучма вважає, що змін у питанні звільнення українських заручників не буде до президентських виборів.

Українські Національні Новини

Політика