roblyat-zhittya-nesterpnim-yak-okupanti-sponukayut-ukrayintsiv-viyizditi-do-rf-z-okupovanikh-teritoriy

Роблять життя нестерпним: як окупанти "спонукають" українців виїздити до рф з окупованих територій

 • 369346 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Окупанти намагаються загострити суспільну напругу на тимчасово окупованих територіях України, з метою переселення мирних жителів на територію рф. Про це повідомила у Telegram заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

“російські окупаційні війська намагаються навмисно загострювати суспільну напругу в окремих районах на тимчасово окупованій території України з метою спонукати місцеве населення виїхати до рф”, - повідомила Маляр.

Також вона заявила про зростання кількості випадків грубого та зневажливого ставлення військ рф до мирних жителів тимчасово окупованих територій. Додатково, окупанти намагаються використати вимушений виїзд громадян на територію рф для свого особистого збагачення.

“Зокрема, під час перетину переселенцями блокпостів, погрожуючи зброєю, військовослужбовці зс рф, під різними приводами, вимагають віддати їм кошти та виявлені матеріальні цінності”, - повідомила Маляр.

Нагадаємо

Також на тимчасово окуповані території окупанти звозять студентів з росії, аби збільшити кількість пропаганди серед молоді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Атака дронів-камікадзе на порт Рені: які висновки зроблено?

     • 2311388 переглядiв