robliat-stavku-na-liudskyi-resurs-syrskyi-zaiavyv-shcho-vtraty-rf-na-skhodi-u-8-raziv-bilshi-nizh-u-zsu

Роблять ставку на людський ресурс: Сирський заявив, що втрати рф на Сході у 8 разів більші, ніж у ЗСУ

 • 30400 переглядiв

Російські війська продовжують наступальні дії на Куп‘янському, Лиманському та Бахмутському напрямках, зазнаючи значних втрат і підкріплюючись резервами та спецпідрозділами. Водночас українські війська тримають міцну оборону завдяки тактичним діям та точній артилерії. Російські втрати значно перевищують українські.

російські війська продовжують наступ на Куп‘янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Про це заявив генерал-полковник командувач Сухопутних військ ЗСУ, передає УНН.

Деталі 

За його словами, щоб створити умови для блокування Куп’янська росіяни намагаються захопити силами штурмових рот населений пункт Синьківка. Проте вони зазнають великих втрат у живій силі. У зв’язку з чим  ворог почав перекидати у цей район штурмові підрозділи, які перебували в резерві.

Крім того, активні наступальні дії російські окупанти здійснюють на напрямках Новоселівське, Стельмахівка, Лиман Перший та у напрямку Сіверська 

- резюмував Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині бійці ССО знищили командно-спостережний пункт окупантів

Також на Лиманському напрямку ворог веде наступ з метою витіснення наших військ за річку Чорний Жеребець та з району Серебрянського лісництва.

Проводить безуспішні штурмові дії на напрямку Житлівка, Терни та постійно здійснює переміщення особового складу з території російської федерації для доукомплектування штурмових підрозділів

- уточнив генерал-полковник.

Він також розповів, що значні зусилля російські окупанти зосереджують на Бахмутському напрямку північніше та західніше від Бахмута. Для штурмових дій вони використовують повітряно-десантні підрозділи, частини спеціального призначення та 200 окремої мотострілецької бригади північного флоту.

Доповнення

Сирський наголосив, що попри складні умови та безперервні наступальні дії окупантів наші воїни стійко утримують займані рубежі, виявляють високий професіоналізм, мужність та героїзм.

Командири і штаби усіх рівнів цілодобово у взаємодії з частинами та підрозділами інших видів Збройних Сил України, проводять аналіз оперативної обстановки та розробляють ефективні способи для подальшого знищення ворога. На Сході втрати росіян загиблими приблизно у вісім разів вищі за втрати українських Сил оборони

- заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

Водночас не зважаючи на це, російські окупанти роблять ставку саме на людський ресурс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська застосовують нову тактику проти українських позицій у Кринках

Натомість на відміну від ворога, українські сили оборони намагаються досягати успіху шляхом вдалих тактичних дій, влучного вогню артилерії, мінометів, ударних дронів та стрілецького озброєння.

Сирський підкреслив, що лише за листопад сили оборони знищили близько одинадцяти тисяч особового складу ворога та понад 1100 одиниць військової техніки: близько 130 танків та 260 одиниць артилерії та мінометів різних калібрів.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 339 850 осіб, 5655 танків та сотень одиниць військової техніки

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У 2023 році у світі відбувається 183 регіональні конфлікти - Bloomberg

     • 28334 переглядiв

    Зеленського запросили у США виступити перед сенаторами

     • 31706 переглядiв