ukenru
rnbo-rozglyane-zakonoproekt-pro-reintegratsiyu-donbasu-nayblizhchim-chasom-i-geraschenko

РНБО розгляне законопроект про реінтеграцію Донбасу найближчим часом – І.Геращенко

 • 9738 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Законопроект про реінтеграцію Донбасу найближчим часом буде розглянутий на засіданні РНБО. Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний-депутат Ірина Геращенко, передає УНН.

"Законопроект про реінтеграцію окупованих територій залишається в центрі уваги і дискусіі. Найближчим часом його буде обговорено на РНБО і на парламентській неформальній мінській платформі, що створена у ВР, і куди входять депутати всіх фракцій, окрім "Самопомочі", - написала І.Геращенко.

При цьому вона зазначила, що законопроект про реінтеграцію окупованих територій не планується обговорювати в рамках роботи груп у Мінську.

І.Геращенко нагадала, що на засіданнях робочих груп також не обговорювалися підготовка указу президента РФ В.Путіна про визнання фейкових документів ДНР та ЛНР укази фейкових керівників "республік" про "націоналізацію", а, насправді, рейдерське захоплення бойовиками і РФ украінськоі власності.

При цьому вона додала, що Україна в рамках мінських груп вимагає скасування всіх цих указів

"Законопроект про реінтеграцію не обговорювався під час візиту в США і до Брюселю, ніякі документи і законопроекти на жодних зустрічах не презентувалися і не дискутувалися. Натомість, комплексно, на всіх зустрічах обговорюлася позиція украінськоі сторони щодо деокупаціі, демілітарізаціі, реінтеграціі Донбасу, частини цього плану також будуть зафіксовані у відповідному законопроекті, вони повністю базуються на мінських угодах", - підкреслила І.Геращенко.

Як повідомляв УНН, законопроект про реінтеграцію Донбасу, за словами представника Президента у ВР Ірини Луценко, не буде зареєстрований у ВР до приїзду Президента зі США.

Українські Національні Новини

Політика