ukenru
rizdvyani-seriyi-ulyublenikh-serialiv

Різдвяні серії улюблених серіалів

 • 56044 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Ось і настали довгоочікувані різдвяні свята, на дворі - мороз, попереду - вихідні, а значить саме час сісти в зручне крісло, заварити собі какао і включити серіал під настрій. Але де взяти різдвяну атмосферу чарівництва? З цим допоможуть творці улюблених серіалів, які раз на рік, а може і рідше, випускають "спешли", або просто спецвипуски, присвячені Різдву. УНН вивчив безліч серіальних "спешлов" і вибрав сім, які, ми сподіваємося, припадуть вам до душі.

"Друзі" (Рейтинг серіалу на IMDb 8.90) Мабуть, самий очевидний вибір. Творці популярного в усьому світі комедійного серіалу "Друзі" подарували нам не один і не два, а цілих (як мінімум) дев'ять різдвяних і новорічних епізодів, які вдалося нарахувати УНН.

Ось вони:

1 сезон 10 серія - "Епізод з мавпою"

2 сезон 9 серія - "Епізод з батьком Фібі"

3 сезон 10 серія - "Епізод, де Рейчел звільняється"

4 сезон 10 серія - "Епізод з дівчиною з Пукіпсі"

5 сезон 11 серія - "Епізод, де все дають обіцянки"

6 сезон 10 серія - "Епізод з "халтуркою"

7 сезон 10 серія - "Епізод з Різдвяним Броненосцем"

8 сезон 11 серія - "Епізод з серйозним кроком для Росса"

9 сезон 10 серія - "Епізод з Різдвом в Талсі".

Про сюжет багато розповідати не доводиться, тому що назва серій говорить сама за себе. Принадність "Друзів" ще й в тому, що не обов'язково дивитися серіал з самого початку і в хронологічному порядку, щоб отримати задоволення і заряд позитиву від тієї чи іншої серії, і в цьому одна з фішок цього ситкому. Рекомендуємо до перегляду як в сімейному колі, так і в гордій самоті, адже "друзі" не дадуть вам засумувати.

"Доктор Хто" (рейтинг серіалу на IMDb 8.70) Цей чудовий серіал в жанрі наукова фантастика оповідає про інопланетянина, який подорожує в часі, змінює свій вигляд і пересувається на космічному кораблі, що виглядає, як телефонна будка. Іноді він заглядає на Землю, щоб врятувати її від чергової біди. У серіалі так само безліч відмінних різдвяних випусків. Найатмосферніший з них, на думку УНН - "Останнє Різдво" 2014 року, в якому наш головний герой зустрічає справжнього Санта Клауса. Спецвипуск сповнений цікавих сюжетних поворотів і відсилань, і прийдется до смаку глядачам різної вікової категорії. Якщо ж серіал вас зацікавив, але ви не в захваті від бородатого діда в червоному халаті, ось ще кілька різдвяних спешлов від улюбленого Доктора:

Серія 167 - "Різдвяне вторгнення"

Серія 188 - "Подорожі проклятих"

Серія 213 - "Різдвяна пісня"

Серія 230 - "Сніговики"

Спецвипуск 2013 року - "Час доктора"

"Шерлок" (рейтинг серіалу на IMDb 9.20)

Цей чудовий британський серіал з улюбленим багатьма глядачам Бенедиктом Камбербетчем в ролі геніального сищика так само порадував різдвяним випуском. Так, "Шерлок: Потворна наречена" 2015 року випуску можна дивитися як окремий фільм, навіть якщо ви не бачили жодного епізоду цього серіалу раніше. Сюжет порадує всіх любителів класичних детективів Сера Артура Конана Дойла, перенісши головних героїв з локацій сучасного Лондона, де відбувалася дія оригінального серіалу, в кінець 19-го століття. Епізод триває близько півтори години, і не дасть глядачам занудьгувати, змусивши поламати голову над тим, що ж відбувається в серіалі.

"Клініка" (рейтинг серіалу на IMDb 8.40)

Ще один відмінний комедійний серіал, який підходить як для перегляду в сімейному колі, так і на одинці. Сам по собі серіал розповідає про молодих докторів, які приходять працювати в клініку після закінчення навчання. Майже в кожній його серії, крім ситуативного гумору, що підкуповує з перших хвилин, присутня мораль. Різдвяний епізод - "Мій персональний Ісус" (1 сезон 11 серія) піднімає проблему віри в диво. Це насилу можна назвати "спешлов", швидше за звичайна серія в локаціях Різдва і на святкову тематику, але вона гарантовано подарує посмішку і заряд приємного настрою, необхідного в зимові свята.

"Помаранчевий - хіт сезону" (рейтинг серіалу на IMDb 8.10)

Виявляється, різдвяні епізоди можуть бути не тільки у комедійних серіалів. Це підтверджує "Помаранчевий - хіт сезону" - американський комедійно-драматичний, з ухилом швидше в драму, телесеріал про життя в жіночій в'язниці, заснований на автобіографічній книзі американки Пайпер Керман. Любителям цього жанру і тим, кого сюжет зацікавив, можна порекомендувати різдвяний випуск "Can not fix crazy" (1 сезон, 13 серія), що оповідає про те, як головні героїні в жіночій в'язниці готуються до святкового спектаклю.

"Чорне дзеркало" (рейтинг серіалу на IMDb 8.90)

Ще одна не-комедія в нашому списку - британець "Чорне дзеркало". Сюжети цього серіалу абсолютно не пов'язані між собою, їх об'єднує лише сатира на спосіб життя, що поширений в сучасному суспільстві, а так само вплив інформаційних технологій на людське життя. Найчастіше - негативний. Серіал підійде всім фанатам наукової фантастики і любителям поміркувати на тему "а якби ...?". А ось для сімейного перегляду його дивитися скоріше не рекомендується. Так чи інакше, навіть у цього творі є, якщо можна його так назвати, різдвяний випуск. Так, за сюжетом епізоду "Чорне дзеркало: Біле Різдво" (2 сезон 4 серія), двоє працівників на засніженій станції святкують Різдво і в якості розваги починають розповідати один одному історії зі свого життя. Одна з них відбувається в світі, де люди можуть виходить в Інтернет через пристрій доповненої реальності, інша оповідає про технології, здатні копіювати людський розум, а третя розкриває подробиці вбивства, що залишився безкарним.

"Сімпсони" (рейтинг серіалу на IMDb 8.70)

Без цієї американської сімейки список був би, мабуть, не повним. Для тих, хто не в курсі, мультсеріал "Сімпсони" розповідає про повсякденне життя однойменного сімейства, жителів вигаданого містечка Спрінгфілд. Серіал-сатира, висміюює багато кліше і стереотипів, зокрема - стиль життя "середнього американця", особливості світових культур в цілому, знаменитостей і телебачення, питання політики і релігії, фемінізму, легалізації наркотиків і багато іншого. Чи варто серіал дивитися дітям? - Кожен маєте це вирішити це сам. Чи піднімуть вони настрій - Однозначно, так. Що стосується святкових спецвипусків, тут варто відзначити, що у "Сімпсонів", як у найтривалішого мультсеріалу в історії телебачення, їх неймовірно багато. Але гріх було б не згадати найперший - з якого починається вся історія. Отже, епізод 1 сезону 1 - дуже сильна різдвяна серія, по-справжньому добра і сімейна, до того ж саме в ній розказано історію появи пса в сім'ї. Якщо однієї різдвяної серії мало, святу так само присвячені:

Сезон 7 епізод 11

Сезон 9 епізод 10

Сезон 11 епізод 9

Сезон 12 епізод 8

Сезон 13 епізод 6

Сезон 15 епізод 7

Сезон 17 епізод 9

Сезон 18 епізод 9

Сезон 19 епізод 9

Сезон 22 епізод 8

Сезон 23 епізод 9

Сезон 25 епізод 8

Сезон 26 епізод 9

Сезон 28 епізод 10

І це лише ті, які вдалося нарахувати УНН.

Українські Національні Новини

Культура