ukenru
riven-zlochinnosti-na-donechchini-ye-odnim-z-naynizhchikh-u-derzhavi-nachalnik-politsiyi-donetskoyi-oblasti

Рівень злочинності на Донеччині є одним з найнижчих у державі

 • 14854 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Рівень злочинності на Донеччині є одним з найнижчих у державі та складає 31,4 злочинів на 10 тисяч населення.

Про це повідомив начальник поліції Донецької області Микола Семенишин під час координаційної наради та брифінгу "Про стан правопорядку на території Донецької області та заходи щодо покращення взаємодії правоохоронних органів з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, передає УНН.

Микола Семенишин відзвітував перед громадськістю про підсумки роботи поліції регіону за півроку.

"Сьогодні рівень злочинності на Донеччині є одним з найнижчих в державі та складає 31,4 кримінальних правопорушень на 10 тисяч населення. За допомогою до поліції області протягом шести місяців звернулось майже 195 тисяч громадян, що на 2 тисячі більше, ніж у минулому році - це є свідченням, що громадяни стали нам більше довіряти", - відзначив керівник обласної поліції.

Також Микола Семенишин повідомив, що за півроку на Донеччині припинено діяльність 6 організованих злочинних груп. Затримані 27 осіб, які скоїли 46 тяжких та особливо тяжких злочинів.

В результаті заходів з протидії обігу нелегальної зброї вилучено 40 гранатометів та понад 450 гранат. За злочини, пов’язані з обігом наркотиків, до відповідальності притягуються 590 осіб, вилучено понад 53 кг наркотиків на суму близько півмільйона гривень.

Поліцейські припинили 21 злочин проти суспільної моралі та в сфері торгівлі людьми. Під час операції «Мігрант» задокументовано 25 злочинів, вчинених іноземцями, та виявлено 64 нелегальних мігранти. На сьогодні на території області не перебуває жодного «злодія в законі».

За корупційними злочинами розпочато 125 кримінальних проваджень, з них 72 – спрямовано до суду, до адміністративної відповідальності притягнуто майже 400 осіб. В результаті превентивних заходів скасовано проведення 104 державних закупівель із порушеннями на загальну суму 1,44 мільярдів гривень.

Нагадаємо, цього тижня на Донеччині викрили бордель у сауні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП