ukenru
rishennya-yes-pro-prodovzhennya-sanktsiy-za-zagrozu-suverenitetu-ukrayini-ofitsiyno-opublikuvali

Рішення ЄС про продовження санкцій за загрозу суверенітету України офіційно опублікували

 • 16196 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Рішення Європейського Союзу про продовження санкцій за загрозу суверенітету України опублікували в Офіційному журналі ЄС у вівторок, 14 березня, передає УНН.

Напередодні Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи за дії, що завдають шкоди або створюють загрозу територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України на ще шість місяців, до 15 вересня 2017 року. Заходи передбачають заморожування активів і заборону подорожей.

Рада ЄС виключила двох померлих осіб зі списку осіб та організацій, які підпадають під ці обмежувальні заходи, які в цей час застосовуються до 150 людей і 37 організацій.

Ці обмежувальні заходи були введені в березні 2014 року і в останній раз продовжені у вересні 2016 року як заходи ЄС, що діють у відповідь на кризу в Україні, у тому числі економічні санкції, спрямовані на конкретні сектори російської економіки,які діють до 31 липня 2017 року, обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, які діють до 23 червня 2017 року.

Нагадаємо, Президент П.Порошенко прокоментував продовження санкцій ЄС щодо РФ.

Українські Національні Новини

Політика