rishennya-samitu-nato-ne-rozcharuye-ukrayinu-prezident-litvi

Рішення саміту НАТО не розчарують Україну - президент Литви

 • 481104 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Попри інтенсивні дискусії між країнами НАТО, під час саміту у Вільнюсі вдасться домовитися про такі зобов’язання перед Україною, які не розчарують країну. Про це заявив президент Литви Гітанас Науседа, повідомляє УНН із посиланням LRT.

Цитата

"У мене є відчуття, що ми ще знайдемо ті формулювання, які не розчарують українців і скажуть більше, ніж ми звикли озвучувати", – додав Науседа», - заявив Науседа.

Деталі

За словами президента Литви, деякі країни НАТО приїдуть до Вільнюса із зобов'язаннями надати Україні гарантії безпеки, і вже є домовленість про створення Ради Україна-НАТО для прискорення інтеграції Києва в Альянс.

"Президент Зеленський, я сподіваюся, коли приїде до Вільнюса, безумовно, отримає, можливо, не зовсім те, на що він сподівається у своїх максимальних планах, але він безумовно отримає багато, - сказав литовський лідер.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський закликав президента США Джо Байдена запросити Україну до НАТО «зараз» – навіть якщо членство настане лише після війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден зідзвонився з Шольцом: обговорили підготовку до Вільнюського саміту

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі