ukenru
rishennya-pro-pidtrimuvalnu-terapiyu-dlya-sentsova-svidchit-scho-yogo-spravi-pogani-sestra

Рішення про підтримувальну терапію для Сенцова свідчить, що його справи погані - сестра

 • 8505 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Рішення про підтримувальну терапії для українського політв'язня Олега Сенцова в російській в'язниці свідчить про те, що його справи погані. Про це написала в Facebook сестра Сенцова Наталія Каплан, передає УНН.

За словами сестри, наразі немає достовірної інформації, що підтримувальна терапія для Сенцова є добровільною, як про те повідомили у ФСВП.

"Цілком можливо, що це було добровільно-примусово: або сам п'єш, або насильно за рекомендацією лікарів", - зазначила Н.Каплан.

При цьому вона підкреслила, що незважаючи на запевнення тюремних лікарів, рішення про терапію свідчить про те, що справи Сенцова погані. Однак такі дії зможуть продовжити життя ув'язненому.

"Він продовжує боротися, але хай там що говорять тюремні лікарі про стабільний стан, рішення про терапію каже, що справа погана", - зазначила вона.

Сестра також заявила, що якщо Сенцов сам погодився на терапію, то його варто тільки підтримати в цьому.

"Якщо Олег сам погодився на терапію, можу його тільки підтримати в цьому. Він потрібен живим. Чи витримав би він на одній воді до чемпіонату світу", - написала вона.

Нагадаємо, український політв'язень Олег Сенцов 14 травня оголосив голодування. Таким чином він вимагає відпустити всіх українців, які перебувають в Росії і на території анексованого Криму.

Українські Національні Новини

Суспільство