ukenru
rio-de-zhaneyro-skasuvalo-karnavalniy-parad-cherez-zrostannya-kilkosti-vipadkiv-covid-19

Ріо-де-Жанейро скасувало карнавальний парад через зростання кількості випадків COVID-19

 • 17164 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Ріо-де-Жанейро вже другий рік скасовує вуличні паради та вечірки під час свого всесвітньо відомого карнавалу через збільшення кількості випадків COVID-19 та загрозу поширення варіанту коронавірусу Omicron. Про це пише агенство Reuters, передає УНН.

Деталі

Проте, парад шкіл самби Ріо, який громадськість спостерігає з трибун міського самбадрому Маркіза де Сапукаї, відбудеться, на відміну від минулого року, із заходами охорони здоров’я, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Мер Ріо Едуардо Паес оголосив після зустрічі з органами охорони здоров'я, що місто припиняє вуличні заходи, які щорічно збирають сотні тисяч гулянок карнавалу.

Інші бразильські міста також скасовують свої карнавальні паради. Минулого тижня північно-східне місто Сальвадор оголосило, що не святкуватиме цю подію.

Белу-Орізонті, столиця штату Мінас-Жерайс, також вирішила, що цього року не буде спонсорувати та не інвестувати у вуличні паради.

Сан-Паулу, столиця найбагатшого штату Бразилії, планує перенести вуличний парад на міський трек Формули-1 Interlagos, повідомляє газета Folha de Sao Paulo.

Додамо

У Бразилії знову зростає кількість випадків зараження COVID-19.

У вівторок Міністерство охорони здоров’я повідомило про 18 759 нових випадків захворювання на коронавірусу та 175 смертей від COVID-19. У країні було підтверджено близько 170 випадків захворювання Omicron, порівняно з 32 лише два тижні тому.

Українські Національні Новини

Новини Світу