ukenru
rf-zberegla-zaboronu-na-import-pomidoriv-z-turechchini

РФ зберегла заборону на імпорт помідорів з Туреччини

 • 8671 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Росія скасувала обмеження на імпорт з Туреччини заборонених раніше продуктів, крім помідорів. Відповідна постанова опублікована на сайті російського уряду, передає УНН.

"З переліку виключено заморожені частини тушок, субпродукти домашніх курей та індиків, свіжі або охолоджені огірки та корнішони, свіжі яблука, груші, виноград, суниця і полуниця", - йдеться у документі.

Також вказано, що скасовано заборону на виконання певних видів робіт (надання послуг), що включають будівництво будівель, інженерних споруд, будівельні спеціалізовані роботи; діяльність в галузі архітектури та інженерно-технічного проектування; технічні випробування, дослідження та аналіз; діяльність туристичних агентств та інших організацій, що надають послуги в сфері туризму; діяльність готелів та інших місць для тимчасового проживання; виконання робіт, надання послуг для забезпечення державних і муніципальних потреб; обробку деревини, організаціями, що перебувають під юрисдикцією Туреччини, а також організаціями, контрольованими громадянами Туреччини і організаціями, які перебувають під юрисдикцією Туреччини.

Нагадаємо, Туреччина зняла обмеження на ввезення пшениці з Росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу