rf-vazhlivo-zakhopiti-do-lita-ta-vtrimati-donetsku-ta-lugansku-oblasti-gromov

рф важливо захопити до літа та втримати Донецьку та Луганську області - Громов

 • 717527 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. кремлю важливо захопити до літа та втримати Донецьку та Луганську області. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Російські стратегічні цілі не змінилися. У найближчій перспективі кремлю важливо захопити ключові населені пункти Донецької області, а в подальшому - захопити до літа та втримати Донецьку та Луганську області», - розповів Громов.

Окрім того, він зазначив, що важливість для збройних сир рф нової хвилі наступу також зумовлена прагненням зірвати підготовку Сил оборони України до своїх майбутніх дій, постачання нам зброї країнами-партнерами, а також захистити сухопутний коридор до тимчасово окупованого Криму.

Доповнення

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк повідомляв раніше, що російський президент володимир путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що російські загарбники не мають ніяких успіхів у «великому наступі» на східному фронті.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна невдовзі отримає системи Patriot та SAMP/T - Маляр

     • 1417650 переглядiв

    На Київщині працює ППО - ОВА

     • 2754679 переглядiв

    На території посольства Швейцарії у рф виявили гранати

     • 901769 переглядiв