ukenru
rf-u-bakhmuti-pidsilyuye-vagnerivtsiv-regulyarnoyu-armiyeyu-peredusim-desantnikami-cherevatiy

рф у Бахмуті підсилює "вагнерівців" регулярною армією, передусім десантниками - Череватий

 • 264401 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. У Бахмуті росія підсилює "вагнерівців" бійцями регулярної армії, передусім десантниками, адже пвк «вангера» зазнає великих втрат та не може швидко поповнювати свої лави. Про це повідомив в ефірі національного телемарафону речник Східного угруповання військ Сергій Череватий, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Основною ударною силою залишається злочинна організація «вагнера». Проте, в силу величезних втрат щодоби і через те, що вони не можуть вже з такою швидкістю, як раніше, поповнювати свої ряди, у тому числі й за рахунок колишніх в’язнів, ми бачимо, що вони підсилюються підрозділами регулярного війська, у першу чергу, повітряно-десантних військ окупанта», - розповів Череватий.

За його словами, "вагнерівці" абсолютно залежні від артилерійської та авіаційної підтримки регулярної армії росії.

«У них зараз з цим не все дуже добре. У тому плані, що закінчуються люди, і в тому, що через конфлікт з регулярним військом не завжди у них все йде добре з постачанням, й саме головне - ЗСУ постійно завдають їм великих втрат», - сказав Череватий.

Доповнення

25 березня британська розвідка повідомляла, що наступ росії на Бахмут майже зупинився.

Військовий аналітик полковник Петро Черник раніше повідомляв, що тиск російських військ на українські позиції у Бахмуті пройшов свою найвищу кульмінаційну силу.

Українські Національні Новини

Війна